Εκδρομή στο Σούνιο – Μισή Ημέρα (Από 34€/Άτομο)

Εκδρομή στο Σούνιο – Μισή Ημέρα (Από 34€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 34€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

5 / 100

Ακρωτήριο Σουνίου και Ναός του Ποσειδώνα εκδρομή μισής ημέρας.

Η ξενάγηση μισής ημέρας στο Ακρωτήριο του Σουνίου και στο Ναό του Ποσειδώνα θα ξεκινήσει με την παραλαβή σας από την προκαθορισμένη τοποθεσία (ξενοδοχείο, airbnb ή κρουαζιερόπλοιο), θα ταξιδέψουμε κατά μήκος της ακτής της Αθήνας και της Αθηναϊκής Ριβιέρας πριν φτάσουμε στην πρώτη στάση της περίφημης λίμνης Βουλιαγμένης, ένα ασυνήθιστο και όμορφο φυσικό θαύμα που προσφέρει στους επισκέπτες μια αίσθηση χαλάρωσης.

Από εδώ, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην αθηναϊκή ακτογραμμή, κατά τη διάρκεια του οποίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσετε τις φιλόξενες παραθαλάσσιες πόλεις. Επιπλέον, καθώς οδηγούμε, θα νιώθετε όλο και περισσότερο σαν να βρίσκεστε σε ένα μακρινό νησί. Μετά από μία ολιγόωρη διαδρομή στην άνεση και πολυτέλεια του οχήματός μας της LIM Transport, θα φτάσουμε στο Ακρωτήρι του Σουνίου.

Εδώ θα επισκεφθούμε τον γνωστό ναό του Ποσειδώνα, όπου θα μπορέσετε να περιπλανηθείτε στα αρχαία ερείπια. Αυτό το εντυπωσιακό και εκπληκτικής αρχιτεκτονικής κτίσμα στέκεται περήφανα στην κορυφή του νοτιότερου σημείου της χερσονήσου της Αττικής, με θέα την απεραντοσύνη της θάλασσας. Ερχόμενοι την κατάλληλη ώρα, εδώ θα γίνουμε μάρτυρες ενός από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο Ναός χρονολογείται από τον 5ο αιώνα π.Χ. και είναι ο δεύτερος πιο διάσημος αρχαίος ναός στην Αθήνα. Ωστόσο, η σημασία αυτής της ιστορικής γης δεν είναι απλώς ο Ναός. Εδώ σε αυτόν τον βράχο, που περιβάλλεται από τη θάλασσα από όλες τις πλευρές, ένας μεγάλος βασιλιάς περίμενε κάποτε υπομονετικά τον γιο του να επιστρέψει από μία επικίνδυνη εκστρατεία. Αυτή είναι η ιστορία του βασιλιά Αιγέα και του θρυλικού γιου του Θησέα που λύτρωσε τους Αθηναίους από τις θυσίες στον Μινώταυρο. Εμείς θα σας περιμένουμε για να σας διηγηθούμε και να αναβιώσουμε την ιστορία μαζί σας. Αν επιλέξετε την απογευματινή περιήγηση, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που προσφέρει στον επισκέπτη το Σούνιο. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για το αρχικό σας σημείο παραλαβής στην Αθήνα, γεμάτοι νέες ιστορίες και ισόβιες αναμνήσεις ολοκληρώνοντας την υπέροχη ξενάγηση στο Σούνιο και το Ναό του Ποσειδώνα.

 

Οδηγοί & Ξεναγοί

5 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά