Αθήνα-Μυκήνες-Ναύπλιο-Επίδαυρος (Από 48€/Άτομο)

Αθήνα-Μυκήνες-Ναύπλιο-Επίδαυρος (Από 48€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 48€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

5 / 100

Σε αρκετά κοντινή απόσταση από την Αθήνα, βρίσκεται ένας από τους ωραιότερους ιστορικούς προορισμούς της Ελλάδας. Θα ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί από το ξενοδοχείο σας και σε λιγότερο από δυο ώρες θα φτάσουμε στις «χρυσοποίκιλτες» Μυκήνες, κατά την περιγραφή του Ομήρου. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της αρχαιότητας παγκοσμίως, το βασίλειο του Αγαμέμνονα, ηγέτη των Ελλήνων κατά την περίφημη εκστρατεία στην Τροία. Οι Μυκήνες είναι ένα μνημείο της 2ης χιλιετίας προ Χριστού, της ύστερης εποχής του χαλκού και σημαντικό πολιτισμικό, διοικητικό κέντρο της αρχαίας Ελλάδας.

Στη συνέχεια, η περιήγηση μας θα μας οδηγήσει στην πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα του νεωτέρου Ελληνικού κράτους, με τα πανέμορφα κλασικά σπίτια και το κάστρο του Παλαμηδίου. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στη γραφική πόλη και να απολαύσουμε το γεύμα μας δίπλα στη θάλασσα. Κατόπιν, μέσα στην άνεση και πολυτέλεια του οχήματος μας της LIM Transport, θα κατευθυνθούμε στην αρχαία Επίδαυρο, το μοναδικό μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, με το αρχαίο θέατρο μοναδικής αρχιτεκτονικής, ακουστικής και μεγέθους. Το αρχαίο θέατρο της Επίδαυρου είναι απόλυτα καλοδιατηρημένο και λειτουργικό, αφού παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του ακόμα και σήμερα.

Η επιστροφή μας στην Αθήνα, θα μας δώσει την ευκαιρία ξεκούρασης στο άνετο σαλόνι του οχήματος μας της LIM Transport, αναπολώντας μια ημέρα πλούσια σε αναμνήσεις ζωής. Η διάρκεια της περιήγησης είναι περίπου 10 ώρες με πρωινή αναχώρηση, ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας με ευελιξία για την ακριβή ώρα προτίμησης σας. Τέλος σας προτείνουμε έγκαιρη κράτηση για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την παρουσία επαγγελματία ξεναγού.

Οδηγοί & Ξεναγοί

5 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά