Ο Στόλος μας

Ο Πολυτελής μας Στόλος στην Υπηρεσία σας


Η ενδελεχής έρευνα και πολυετής εμπειρία στις πολυτελείς μετακινήσεις στην Ελλάδα μας έχει δείξει ότι ενώ η πολυτέλεια, ο επαγγελματισμός και η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτα, η ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι ο τρόπος εξιδανίκευσης και προσωποποίησης της εμπειρίας σας. Στη LIM Transport έχουμε δημιουργήσει έναν στόλο VIP οχημάτων, διαφορετικών επιπέδων πολυτέλειας, για να καλύψουμε τα πιο απαιτητικά σας όνειρα μετακίνησης, παραμένοντας προσιτοί στις ανάγκες σας.

Μόνο Mercedes, πάντα πολυτελή:
Η σειρά οχημάτων της LIM Transport σας προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια που θα
ονειρευόσασταν σε κάθε αποκλειστική σας μετακίνηση. Τα οχήματα μας είναι όλα Mercedes Sprinter Luxury Vans, 8-10 θέσεων, ειδικής διαμόρφωσης, με γνώμωνα τη μεγιστοποίηση της πολυτελείας και της άνετης μετακίνησης, μικρότερων ή μεγαλύτερων γκρουπ. Στα οχήματα της LIM Transport θα έχετε την εμπειρία μετακίνησης Πρώτης Θέσης που θέλετε για εσάς, την παρέα σας, ή τους αγαπημένους σας. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός της μετακίνησης σας, είτε θέλετε την έξτρα άνεση, ή να εκπλήξετε ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους, ή ακόμα για μία ειδική περίσταση, γιατί να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο.

Στα οχήματα της LIM Transport σας παρέχουμε:
Αντικρυστά, αναπαυτικά καθίσματα με τραπεζάκι

Αίσθηση Lounge
Πλήρως κλιματιζόμενη καμπίνα
Πολλαπλές θέσεις φόρτισης (usb)
Φωτισμός LED
Wi-Fi
Σύνδεση Bluetooth για την επιλογή μουσικής της αρεσκείας σας
Ψυγείο, με νερά πολυτελούς επιλογής
Φαρμακείο / Αντισηπτικά / Μάσκες

Ασφάλεια – Πολυτέλεια – Συνέπεια
Μέσα σε ένα όχημα της LIM Transport, σας ταξιδεύουμε με ασφάλεια, άνεση και μοναδική πολυτέλεια, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, είτε κατά την ξενάγηση σας, ή εάν θελήσετε να κάνετε ένα en route business meeting.

Κάντε Κράτηση

Περιηγήσεις                           Μετακινήσεις

elΕλληνικά