Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία (Από 55€/Άτομο)

Εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία (Από 55€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 55€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

10 / 100

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιηγήσεις που προσφέρει η LIM Transport στους επισκέπτες της Αθήνας, στην περιοχή τέλεσης των ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητας. Εκεί που συγκεντρώνονταν οι νέοι αθλητές από όλη την αρχαία Ελλάδα και όπου οι βασιλείς επέβαλαν ανακωχή σε κάθε εχθροπραξία προς ανάδειξη της δύναμης πνεύματος και σώματος. Αφού διασχίσουμε τη βόρεια Πελοπόννησο θα φτάσουμε στο μοναδικό αυτό αρχαιολογικό χώρο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα επίσκεψης στο αρχαίο στάδιο τέλεσης των αγώνων και στο μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας. Πριν αναχωρήσουμε για την επιστροφή, θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε τις τοπικές γεύσεις της περιοχής. Η Ολυμπία είναι μια εκδρομή μεγάλης απόστασης για τον επισκέπτη της Αθήνας, την οποία όμως προτείνουμε λόγω της εμπειρίας ζωής που προσφέρει στον φιλοξενούμενο και την οποία έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε χάρις στην εξασφαλισμένη άνεση και πολυτέλεια των οχημάτων της LIM Transport.

Η διάρκεια της περιήγησης είναι περίπου 12 ώρες με πρωινή αναχώρηση. Τέλος σας προτείνουμε έγκαιρη κράτηση για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την παρουσία επαγγελματία ξεναγού.

Οδηγοί & Ξεναγοί

10 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά