Περιήγηση στη Νυχτερινή Αθήνα (Από 33€/Άτομο)

Περιήγηση στη Νυχτερινή Αθήνα (Από 33€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 36€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

10 / 100

Κάτι για το οποίο φημίζονται οι Αθηναίοι, αλλά κι όλοι οι Έλληνες, είναι η αγάπη τους για τη νυχτερινή ζωή. Ο επισκέπτης θα εκπλαγεί με την κίνηση που έχουν οι δρόμοι της πόλης σε ώρες και ημέρες που σε άλλες πόλεις επικρατεί ησυχία. Έτσι είναι στην Αθήνα, η πόλη δεν κοιμάται, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μέσα από την πολυτέλεια των οχημάτων της LIM Transport θα κάνουμε μια βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα, περνώντας από τα κυριότερα ιστορικά μνημεία που θα αναδεικνύονται υπό το φως προβολέων. Θα δούμε την Ακρόπολη και το μουσείο, το Παναθηναϊκό στάδιο και τη Βουλή των Ελλήνων, με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στη συνέχεια θα κατέβουμε στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας, μεταβαίνοντας στη γραφική Καστέλλα του Πειραιά, με τα αμέτρητα μπαράκια και τη γραφική μαρίνα. Επιστρέφοντας μπορούμε να σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας, ή να σας αφήσουμε στο Μοναστηράκι, σε μια από τις συνοικίες όπου χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής Αθήνας, για ποτό ή φαγητό. Η περιήγηση δεν περιλαμβάνει στάσεις, καθώς τα ιστορικά κτίρια και μνημεία της πόλης δεν είναι προσβάσιμα για το κοινό κατά τις νυχτερινές ώρες. Η διάρκεια της περιήγησης είναι 2-3 ώρες και σας προτείνουμε αναχώρηση με τη δύση του ηλίου, ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας με ευελιξία για την ακριβή ώρα προτίμησης σας. Τέλος σας προτείνουμε έγκαιρη κράτηση για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την παρουσία επαγγελματία ξεναγού*.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

Οδηγοί & Ξεναγοί

10 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά