Περιήγηση Αθήνας και Αξιοθέατων – Μισή Ημέρα (Από 38€/Άτομο)

Περιήγηση Αθήνας και Αξιοθέατων – Μισή Ημέρα (Από 38€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 38€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

5 / 100

Δείτε όλα όσα πρέπει να δει ο επισκέπτης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Μια όμορφη περιήγηση με την πολυτέλεια των οχημάτων της LIM Transport στα μέρη που περπάτησε ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας, αλλά και στα κέντρα λήψης αποφάσεων της σύγχρονης Ελλάδας. Θα δούμε το Παναθηναϊκό στάδιο, όπου ξεκίνησαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, τη Βουλή των Ελλήνων και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με στάσεις για φωτογραφίες όπου χρειάζεται, για να καταλήξουμε στην επίσκεψη του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης και του Μουσείου της Ακρόπολης.

Στη συνέχεια, το πλήρως κλιματιζόμενο αυτοκίνητο της LIM Transport θα σας περιμένει για να σας επιστρέψει στο ξενοδοχείο σας, εκτός εάν επιλέξετε να πάρετε μεσημεριανό σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς συνοικίας της Πλάκας και να επιστρέψετε με την άνεση σας στο κατάλυμα σας. Η διάρκεια της περιήγησης είναι περίπου 5 ώρες και ενώ σας προτείνουμε πρωινή αναχώρηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας με ευελιξία για την ώρα προτίμησης σας. Τέλος σας προτείνουμε έγκαιρη κράτηση για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την παρουσία επαγγελματία ξεναγού*.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

Οδηγοί & Ξεναγοί

5 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά