Personnel

Shortcode Usage
description panel entry-content wc-tab” role=”tabpanel” aria-labelledby=”tab-title-description”>

Περιγραφή

Ολοήμερη επίσκεψη στον ομφαλό της γης, στο κέντρο του κόσμου κατά τους αρχαίους. Οι Δελφοί, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είναι ένα μέρος μυστηριακό και ενεργειακό, πασίγνωστο σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, πέρα κι από την αρχαία Ελλάδα, ήδη από την αρχαιότητα, όταν οι βασιλείς και ισχυροί του πολιτισμένου κόσμου προσέτρεχαν για τον χρησμό του διάσημου μαντείου τους. Σε απόσταση περίπου δυο ωρών από την Αθηνα, μέσα από μια διαδρομή μοναδικής ομορφιάς, λόγω των απέραντων ελαιόφυτων πλάγιων, που συνεπαίρνουν τον περιηγητή και αφού σκαρφαλώσουμε στο βουνό Παρνασσός και περάσουμε τη γραφική Αράχωβα, το πολυτελές μας όχημα της Lim Transport θα μας φέρει στους Δελφούς, καταλήγοντας στο χώρο του περίφημου μαντείου. Ξεκινώντας από την Κασταλία κρήνη, όπου κατα το θρύλο πλένονταν η Πυθία, θα οδηγηθούμε στο ναό του Απόλλωνα, προς τιμή του οποίου δημιουργήθηκε το μαντείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μουσείο των Δελφών που φιλοξενεί το διάσημο άγαλμα του ηνίοχου. Έχοντας γεμίσει από τη μυστηριακή ενέργεια του χώρου, θα επιστρέψουμε στην πανέμορφη Αράχωβα (ή στο παραθαλάσσιο Γαλαξείδι, αναλόγως του χρόνου) για βόλτα και γεύμα. Η επιστροφή μας στην Αθήνα θα μας έχει αφήσει μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή. Η διάρκεια της περιήγησης είναι περίπου 9 ώρες με πρωινή αναχώρηση, ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας με ευελιξία για την ακριβή ώρα προτίμησης σας. Τέλος σας προτείνουμε έγκαιρη κράτηση για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την παρουσία επαγγελματία ξεναγού.

Αυτοκίνητο

ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Η ενδελεχής έρευνα και πολυετής εμπειρία στις πολυτελείς μετακινήσεις στην Ελλάδα μας έχει δείξει ότι ενώ η πολυτέλεια, ο επαγγελματισμός και η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτα, η ευελιξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι ο τρόπος εξιδανίκευσης και προσωποποίησης της εμπειρίας σας. Στη LIM Transport έχουμε δημιουργήσει έναν στόλο VIP οχημάτων, διαφορετικών επιπέδων πολυτέλειας, για να καλύψουμε τα πιο απαιτητικά σας όνειρα μετακίνησης, παραμένοντας προσιτοί στις ανάγκες σας. ΜΟΝΟ MERCEDES, ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ The Calypso Η σειρά οχημάτων The Calypso, σας προσφέρει την βασική πολυτέλεια που θα ονειρευόσασταν σε κάθε αποκλειστική σας μετακίνηση. Τα The Calypso είναι όλα Mercedes Sprinter Luxury Vans, 8-10 θέσεων, ειδικής διαμόρφωσης, με γνώμωνα τη μεγιστοποίηση της πολυτελείας και της άνετης μετακίνησης, μικρότερων ή μεγαλύτερων γκρουπ. Στα The Calypso θα έχετε την εμπειρία μετακίνησης Πρώτης Θέσης που θέλετε για εσάς, την παρέα σας, ή τους αγαπημένους σας. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός της μετακίνησης σας, είτε θέλετε την έξτρα άνεση, ή να εκπλήξετε ευχάριστα τους δικούς σας ανθρώπους, ή ακόμα για μία ειδική περίσταση, γιατί να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο. Στα The Calypso της LIM Transport σας παρέχουμε:
  • Αντικρυστά, αναπαυτικά καθίσματα με τραπεζάκι
  • Αίσθηση Lounge
  • Πλήρως κλιματιζόμενη καμπίνα
  • Πολλαπλές θέσεις φόρτισης (usb)
  • Φωτισμός LED
  • Wi-Fi
  • Σύνδεση Bluetooth για την επιλογή μουσικής της αρεσκείας σας
  • Ψυγείο, με νερά πολυτελούς επιλογής (Evian, Fiji, San Pellegrino)
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Φαρμακείο / Αντισηπτικά / Μάσκες
Μέσα σε ένα The Calypso της LIM Transport, σας ταξιδεύουμε με ασφάλεια, άνεση και μοναδική πολυτέλεια, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες, είτε κατά την ξενάγηση σας, ή εάν θελήσετε να κάνετε ένα en route business meeting.

Οδηγοί & Ξεναγοί

Νιώσετε Ασφαλείς Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης. Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα. Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας. Οι οδηγοί μας 500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας. Οι Ξεναγοί μας Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας. *Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα
elΕλληνικά