Το Όραμά μας

Να είμαστε οι καλύτεροι

Το να εξυπηρετείς τον επισκέπτη ή τον περιηγητή σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, είναι ταυτόχρονα ευλογία, αλλά και τεράστια ευθύνη. Έχοντας μεγαλώσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ζώντας δραστηριοποιούμενοι στην Αθήνα, μυηθήκαμε από νωρίς και λατρέψαμε την μοναδικότητα και τις ομορφιές της χώρας μας, που περιμένουν, σαν νύμφες της αρχαιότητας, τον επισκέπτη να τις ανακαλύψει, να τις γευτεί και να τις ρουφήξει, ζώντας τον δικό του μύθο στην Ελλάδα!

Από τον Παρθενώνα, λουσμένο από το απαράμιλλο φως 2.500 ετών του Αττικού ουρανού, στο μυστήριο του ομφαλού του κόσμου, στο Μαντείο των Δελφών που καθόριζε το μέλλον των ισχυρών της αρχαιότητας, στο ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα του Σουνίου, κι από εκεί στο λίκνο των Ολυμπιακών αγώνων, στην Αρχαία Ολυμπία, και σε άλλα τόσα μέρη, δεσμευόμαστε για ένα πράγμα: να κάνουμε την ταξιδιωτική σας εμπειρία άξια της ομορφιάς της χώρας μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευχαριστημένοι, παρά μόνο ενισχύοντας την Ελληνική σας εμπειρία, κάνοντάς σας να την απολαύσετε στο έπακρο.

Το χρωστάμε στη γη που μας μεγάλωσε, το χρωστάτε στους εαυτούς και τους αγαπημένους σας.

Μια ομάδα από επαγγελματίες με επίκεντρο τον επισκέπτη

Η καρδιά της προσπάθειάς μας χτυπά μέσω των συνεργατών μας και γι’ αυτό είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας. Η επιλογή τους γίνεται με μοναδικό γνώμονα τη μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας.

Οι οδηγοί και οι ξεναγοί μας, αγαπάνε την χώρα και αυτό που κάνουν και κυρίως μοιράζονται το πάθος και την αίσθηση υποχρέωσης που έχουμε για την ανάδειξη των δώρων που προσφέρει στον επισκέπτη η Ελλάδα. Σας περιμένουν με ευγένεια, χαμόγελο, επαγγελματισμό και συνέπεια, για να σας γνωρίσουν τη χώρα μας από τα μονοπάτια της Ιστορίας, έως σήμερα.

Οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις πολυτελείς μετακινήσεις, γνώση ξένων γλωσσών και ταγμένοι στις αρχές της Ελληνικής Φιλοξενίας.

Η μετακίνησή σας μέρος της εμπειρίας

Η Ασφάλειά σας και η Πολυτελής μετακίνησή σας είναι υποχρέωσή μας. Η υπόσχεσή μας: να μην έχετε καμία έγνοια για την ασφάλεια της μετακίνησής σας, ενώ θα φροντίζουμε να σας κακομαθαίνουμε στα πολυτελή σαλόνια του στόλου μας.

Διαθέτουμε οχήματα διαφορετικών επιπέδων πολυτέλειας, επιτρέποντας σε εσάς να επιλέξετε την ιδανική μετακίνηση για εσάς και τους αγαπημένους σας. Την ώρα που θέλετε, όπως το θέλετε.

5000
ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
22.7
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
>1500
ΧΛΜ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
350,000€
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2023
4 / 100
elΕλληνικά