Αθήνα Πολλαπλοί προορισμοί εντός Πόλης (Από 48€/Άτομο)

Αθήνα Πολλαπλοί προορισμοί εντός Πόλης (Από 48€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 48€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

10 / 100

Οι επισκέπτες έρχονται στην Αθήνα για την ομορφιά της πόλης και τα ιστορικά μνημεία, αυτοί που γνωρίζουν την προτιμούν και για τα ψώνια. Με αρκετές συγκεντρωμένες αγορές, τύπου Mall και τιμές ανταγωνιστικότερες από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, η Αθήνα προσφέρεται για ένα κυριολεκτικό σαφάρι αγορών. Στη συγκεκριμένη περιήγηση σας παίρνουμε με τα πολυτελή οχήματα της LIM Transport από το ξενοδοχείο σας και σας πηγαίνουμε σε ένα από τα μεγάλα malls της πόλης. Ο οδηγός σας θα σας περιμένει μόλις τελειώσετε για να σας επιστρέψει στο ξενοδοχείο σας. Η διάρκεια της περιήγησης είναι 3-4 ώρες και προσαρμόζεται στη διαθεσιμότητα σας για αναχώρηση. Η πρόταση της LIM Transport είναι να αφιερώσετε τη μια ημέρα της επίσκεψης σας στους ιστορικούς προορισμούς της πόλης και την επόμενη σε αγορές.

Οδηγοί & Ξεναγοί

10 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά