Αεροδρόμιο – Λιμάνι – Ν. Προάστια (Από 14€/Άτομο)

Αεροδρόμιο – Λιμάνι – Ν. Προάστια (Από 14€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 14€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

10 / 100

Η Αθήνα είναι κυρίως προσβάσιμη από το σύγχρονο αεροδρόμιο της, Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH), το οποίο είναι και η βασική πύλη εισόδου στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι επισκέπτες μετακινούνται από / προς τα τρία λιμάνια της: Πειραιάς, Ραφήνα, Λαύριο, με τον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, να είναι ο βασικός κόμβος μετακίνησης από / προς τα Ελληνικά νησιά, καθώς και επίσκεψης από μεγάλα κρουαζιερόπλοια.

Η ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, στα οποία υπάγεται και ο Πειραιάς, διακρίνονται για τη μοναδικής ομορφιάς Αθηναική Ριβιέρα και για τις πολύ όμορφες παραλιακές συνοικίες της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης. Για τον επισκέπτη που ενδιαφέρεται για μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, με θέα το απέραντο γαλάζιο, τα Νότια Προάστια είναι προσβάσιμα σε λιγότερο από 30′ από το Κέντρο της Αθήνας και οπωσδήποτε μία περιοχή προτίμησης πολλών επισκεπτών.

Είτε έρχεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς, ή για προσωπικούς λόγους, τα πολυτελή μας οχήματα, θα είναι στο συμφωνημένο σημείο παραλαβής, για να σας μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια στο ξενοδοχείο, ή στο σημείο του ραντεβού σας, πάντα στην ώρα που επιθυμείτε. Με την LIM Transport, μπορείτε να κλείσετε την μετακίνηση σας από / προς οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, είτε σαν γκρουπ, ή ατομικά. Σε κάθε περίπτωση, σας εξασφαλίζουμε την αίσθηση της αποκλειστικότητας και της πολυτελείας

Οδηγοί & Ξεναγοί

10 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά