Αεροδρόμιο – Βόρεια Προάστια (Από 13€/Άτομο)

Αεροδρόμιο – Βόρεια Προάστια (Από 13€/Άτομο)

Τιμή ανά άτομο από 13€*
*Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο του αυτοκινήτου & τα άτομα

Κάντε Κράτηση

Κατηγορία

Περιγραφή

10 / 100

Η Αθήνα είναι κυρίως προσβάσιμη από το σύγχρονο αεροδρόμιο της, Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH), το οποίο είναι και η βασική πύλη εισόδου στην Ελλάδα. Τα Βόρεια Προάστια είναι μία σύγχρονη και ως επί το πλείστον εύπορη περιοχή της και σημαντικό επιχειρηματικό κέντρο. Τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας αποτελούν έδρα πολλών Ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και υποκαταστημάτων μεγάλων πολυεθνικών που λειτουργούν στη χώρα. Παράλληλα, τα Βόρεια Προάστια φιλοξενούν δύο από τα μεγαλύτερα Εμπορικά Κέντρα (Shopping Malls) της χώρας, με πληθώρα καταστημάτων και ετήσιων επισκεπτών.

Η περιοχή των Βορείων Προαστίων έχει επίσης σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες, κάποιες από τις οποίες διακρίνονται για το μοντέρνο στυλ και την πολυτέλεια τους, ενώ φιλοξενεί και ορισμένα από τα πιο βραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας. Με απόσταση μικρότερη από 19χλμ από το κέντρο της πόλης, τα Βόρεια Προάστια αποτελούν μία από τις περιοχές προτιμησης των επισκεπτών.

Είτε έρχεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς, ή για προσωπικούς λόγους, τα πολυτελή μας οχήματα, θα είναι στο συμφωνημένο σημείο παραλαβής, για να σας μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια στο ξενοδοχείο, ή στο σημείο του ραντεβού σας, πάντα στην ώρα που επιθυμείτε. Με την LIM Transport, μπορείτε να κλείσετε την μετακίνηση σας από / προς οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας, είτε σαν γκρουπ, ή ατομικά. Σε κάθε περίπτωση, σας εξασφαλίζουμε την αίσθηση της αποκλειστικότητας και της πολυτελείας

Οδηγοί & Ξεναγοί

10 / 100

Νιώσετε Ασφαλείς

Πρώτη μας μέριμνα η ασφάλεια σας: Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα AntiCOVID-19 σε όλα μας τα οχήματα, ενώ φροντίζουμε για τη λεπτομερή απολύμανση τους πριν σας υποδεχθούμε με χρήση εγκεκριμένων προϊόντων 70% αλκοόλης.
Διαθέτουμε μάσκες μίας χρήσης, για όσους επισκέπτες νιώθουν καλύτερα φορώντας τις, ενώ όλα τα οχήματά μας έχουν ενημερωμένο φαρμακείο το οποίο περιλαμβάνει αντιισταμινικά (για στιγμιαίες αλλεργίες), κορτιζόνη, κρέμα για τσιμπήματα και παυσίπονα.

Τα οχήματα μας περνούν περιοδικά από όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους, ενώ ειναι εφοδιασμένα με περιοριστή ταχύτητας στα 100 χλμ / ώρα, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάνετε πάντα, ασφαλείς, στον προορισμό σας.

Οι οδηγοί μας

500,000 χιλιόμετρα: είναι η μέση απόσταση που έχουν οδηγήσει οι πιο έμπειροι από τους οδηγούς μας. Η μεγάλη τους εμπειρία παντρεύεται με συνεχή εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην βελτίωση της προσφερόμενης εξυπηρέτησης και την επιπλέον ανάπτυξη του επαγγελματισμού τους. Στόχος μας, οι συνεργάτες μας να μην είναι απλοί οδηγοί, αλλά επαγγελματίες «οικοδεσπότες» με εξειδίκευση στην πολυτελή μετακίνηση, με γνώση ξένων γλωσσών για αμεσότερη επικοινωνία και με δέσμευση διακριτικότητας.

Οι Ξεναγοί μας

Εάν επιλέξετε μετακίνηση με ξενάγηση*, θα έχετε τη σιγουριά επαγγελματιών, πιστοποιημένων και πολύγλωσσων ξεναγών, με πλούσια γνώση της ιστορίας, των θρύλων, αλλά και της σύγχρονης πραγματικότητας των περιοχών που θα επισκεφτείτε. Οι ξεναγοί μας, όπως κι οι οδηγοί μας περνάνε διαρκή εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της πολυτελούς φιλοξενίας.

*Για την υπηρεσία παροχής πιστοποιημένου ξεναγού απαιτείται έγκαιρη κράτηση και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα

elΕλληνικά